Foto: Jernkontoret

Vad handlar det om?

Genom projektet VIFI - väck intresset hos framtidens ingenjörer - kan elever göra gymnasiearbeten på ett stort företag. Eleverna är välkomna att besöka företagen eller kommunicera via nätet. Det är möjligt att söka om stöd till resekostnader. Elever som och lärare är välkomna att höra av sig när som helst!

Digitalt informationsmöte om projektet

Nu kan du boka in ett digitalt informationsmöte med VIFI. Kontakta oss på KRC eller Johan Eriksson på SWERIM, johan.eriksson@swerim.se .

Deltagande företag

SSAB (Luleå), Boliden Mineral (Boliden/Västerbotten), LKAB (Kiruna), Sandvik Materials (Sandviken), Ovako Sweden (Hofors), Outotec (Skellefteå), Hydro Aluminium (Stockholm), ScanArc AB (Hofors), Nordic Brass (Gusum/Östergötland), Billerud Korsnäs (Kalix), och Uddeholms (Hagfors/Värmland).

Mer info

VIFI:s hemsida: https://www.swerim.se/vifi